Smärta och sömnlöshet

cystoewtwet_74147306Somna inte förens kl 3 i natt pga av krampande mage och morfin som inte ville hjälpa. Men blev väckt kl 10 av att Ulla ringde för hon var inne i min lägenhet och plocka in posten och hittat den där kallelsen jag väntat på. Så på måndag kl 13.40 så ska jag var hos Urologen för en Cystoskopi, alltså en kameraundersökning av urinblåsan och urinröret. Just nu hoppas jag att de hittar nått fel.
Det är klart att jag inte vill vara sjuk men vill bara veta vad som är fel.
För att nått är fel vet vi ju eftersom jag kissat blod i över 1½ månad och har ont.
Och vet man vad som är fel så kan man iallafall försöka göra något åt det.
Vill bara bli frisk nu för orkar inte med det här mer.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen