Höstlov!

I dag börjar höstlovet på riktigt!
Men jag tjuvstartade ju mitt redan i fredag! Planerna detta lovet är att bara vila och slappa och försöka bli frisk på riktigt, får bara hoppas på att kroppen tycker att de räcker med sjukdomar nu med, Tycker att det är lite oroväckande att jag ätit antibiotika i 1½ vecka nu men har fortfarande ont:( Men vi får se hur det utvecklas efter några dagars vila annars får de väll bli ett läkarbesök igen. De ska ju göra en sådan kallad Cystoskopi om några veckor, alltså gå in i urinblåsan med kameran. Så väntar på att en kallelse ska komma.
Så kanske vi en gång för alla kan få svar på varför jag får urinvägsinfektioner och njursten så himla ofta. Nu vill jag bara bli frisk och kunna gå i skolan igen, men nu ska jag passa på och njuta av det här höstlovet på riktigt.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen