Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Buzza Loctice superlim – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Buzza Loctice superlim

Jag har fått den stora äran att vara med och buzza Word of Mouth-kampanjen för  Locitite Power Flex genom Buzzador. Så i min brevlåda hitta jag ett paket som innehöll flera tuber Loctice superlim.
På beskrivningen står det: – Går att använda på nästan alla ytor och material som: Gummi, läder,metall, porslin och plast. – Fäster på några sekunder. – Vattenfast. – Klarar hög belastning. – Transparent – Lätt att trycka ur flaskan vilket ger maximal kontroll – Lock som inte klibbar igen – Särskilt lämpligt för lodräta fogar och porösa material – Droppfritt för lodrätt applicering. 003 Jag tyckte att detta passade jätte bra då fästet i min dusch har spruckit och måste limmas för att inte sprickas mer och jag vart för lat för att fixa lim. Så ställde mig och laga duschen och här får vi ju verkligen se om det är vattenfast;) 004   Men det som är bra med det här limmet är att de passar till så många material så man kan använda både till att laga saker och hemma pyssel som i mitt fall är att göra armband:)
006 Jag gillar flaskan då den var greppvänlig och lätt att hålla i.
Jag tycker lim brukar ha en förmåga att komma överallt och jag tror detta är första gången som jag använde lim UTAN att ha full fingrar och kläder,vilket är ett stort plus!
Så kan verkligen rekommendera det och nästa gång jag behöver lim kommer jag utan tvekan att välja detta då jag verkligen gilla det. Limmet finns att köpa på: ÖoB, ICA, COOP, Clas Ohlson
Förpackningen innehåller 3g och hostar ca 45-55kr

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *