Vill bli frisk nu!

Ligger nerbäddad i sängen med värmedynan.
Är ensam i lägenheten då Baby blev med mamma till Hagfors eftersom de la in mig.
Men sen ändra de sig ju pga platsbrist.
De bästa med att spendera natten hemma är att jag slipper dropp så här tröstätit mc Donaldsmat, och choklad bra medicin;-) I morgon kl 8.30ska jag upp och ringa gynakuten för att få en tid när de kan ta sig en titt på mig för att utesluta ev gynfel då jag haft cystor och sådant förut. Just nu önskar jag faktis att de hittar någon för då vet vi vad det är för fel på mig och kan göra något åt de. Om jag inte visste bättre så skulle jag tro att jag va gravid i typ 5e månaden för de ser typ ut som de för är så svullen:-P men de va de första de kollade och så enkelt va de inte:-) Vill bli frisk och kunna gå till skolan:-(
Vi har redigering denna vecka och jag är bitter över att jag inte kan va där:-( Nu ska jag ta mer smärtstillande och hoppas på att få sova lite i natt:-(

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen