Aspiepower Media

Myset slutade inte så bra…..

038 Ja herregud!
Va på toa i 2 min och hör hur brandvarnaren tjuter och Baby kommer i 200 km och springer under sängen.
Kommer ut i vardagsrummet och ser hur ljuslyktan står i lågor typ 20 cm från tvn. Försöker kväva elden med köksmattan men de går inte så får på nått vänster lyckades jag bära ut den i mattan och får ut den på trappan.
Och försöker krama död på elden med mattan men lågorna slog bara ut på sidorna.
Ringer hysteriskt till mamma som är 10 mil borta men som hade vart på brand kurs i går och sa att jag gjorde rätt. Kom en okänd man på gatan ropa och bad om hjälp.
Han hjälpte mig bara att bära ut den på vägen och sen bara går han och lämnar mig där med 2 meter höga lågor.
“Jaha tack” tyckte jag. Sen kom grannen ut som hört brandvarnaren hon va med en ung tjej och vi rädda för att lågorna skulle slå upp i trädet som den stod under.
Och gick ju inte att kväva elden och vi våga ju inte ha på vatten så de skulle slå upp i trädet.
Så besluta att vi skulle ringa 112.
Så nu har jag ringt SOS för första gången i mitt liv.
Kändes as löjligt att ringa för en jävla ljuslykta som jag redan fått ut men de var jätte hjälpsamma och trevliga och prata med mig hela tiden tills jag fått helt släkt på den med vatten.   Alla mår bra, bara Baby som flytt under en säng och hela lägenheten som är full med rök så vädring pågår just nu!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *