Shit vilken dag!

Ja ni, vilken kväll!
Är riktigt nöjd med radioframträdandet, eller ja har inte lyssnat på det i efterhand men där och då kändes det väldigt bra. Mormor ringde och berätta att halva Hagfors pensionärer tydligen lyssnat på mig och de var mycket imponerade, haha Ni som missa att lyssna på mig kan nu göra det här nedan.
Spola fram till 02:05:17 så kommer jag:)
Lyssna: Eftermiddag med Hedvig Nilsson och Malin Kling Uddgren 20131015 15:00 Kom typ inspringande till föreläsningen och de va skönt att Petra började så jag fick sitter ner i några minuter och andas:)
De fanns 190 platser men var överfullt och folk fick sitta på golvet och stå upp. Jag räkna lite snabbt och fick det då till 250 personer, helt galet.
Fick även denna gång massa beröm och kramar efteråt.
Blev extra glad över att 5 st från min klass åkte extra från Molkom för att lyssna på mig <3 Fick fina rosa blommor med:) Nu är jag hemma och har landat i soffan och försöker varva ner men är lite svårt är man är uppe i 2000 knot:P I morgon blir det en lång sovmorgon för vi har eget arbete i skolan så tänkte spendera hela eftermiddagen och kvällen åt det.   Här kommer bilder från radiostudion: IMG_6765 image
IMG_6778

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen