Aspiepower Media

Frossa och mensvärk…

Precis när jag gick och la mig igår så va det som någon vred om i kniv i magen på mig och jag veks dubbel och låg i fosterställning med värmedynan till kl 01. Tror det är mensvärk/ägglossning.
Eftersom  mina p-piller gör så jag inte får någon blödning så har jag inte samma koll längre. De två senaste gångerna jag haft samma smärtor och trott att de var mensvärk så visade sig vara en sprucken cysta och njursten. Ja då kanske ni förstår vilken smärta jag är van när jag har mensvärk, de de beskrivs som de två värsta smärtorna man kan ha. Men när jag skulle ha mens enligt p-piller kartan sist så blev jag så chockad över att jag inte hade ont alls. Men nu ska jag jag ha ägglossning och tydligen vill min kropp ta ikapp all smärta nu i stället. Alltså vad var det för idiot som kom på att vi kvinnor skulle ha det så här varje månad?
Jag förstår att de är nödvändigt att vi kvinnor har mens om vi ska ha några barn i den här världen:P
Men måste man verkligen ha ont bara för de?
Och de kanske vore okej om man hade “normalt” ont men tyvärr har alldeles för många som mig, sådana smärtor så man svimmar och spyr.
Måste vara en man som kommit på de här galenskaperna;)
Önskar att alla män skulle få testa på min smärta, de skulle inte ens palla en månad och sen kanske de skulle kanske sluta säga saker som “ryck upp dig det är bara lite mensvärk” Sen håller jag på att frysa ihjäl med.
Är varmare ut i dag och +6 men ändå sitter jag inrullad i ett täcke och skakar och försöker samla ork till att palla mig ut till bussen.
Funderar på att ta med värmefilten till skolan, shit va skönt de skulle vara att sitta och korr skriva inrullad i en varm skönfilt, tror många skulle bli avundsjuka;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *