Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Nu är det krig! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nu är det krig!

Nu har fåglarna satt sitt sista hackande på mitt fönster, för nu är det krig!
De kan ju inte väcka mig kl 06 ju, jävla miffon.
Är jävligt nära att jag plockar fram luftgeväret nu.
Fast just nu är de lugna för Baby jobbar som fågelskrämma och när hon sitter i fönstret så blir de livrädda och drar, jävla fegisar:P Tur att jag ska åka härifrån i kväll för i Karlstad är de inga jävla fåglar som muckar med mig.
Men jag undrar vad de är på mitt fönster de vill åt för de är bara mitt fönster i hela huset och de har kommit varje vår och höst i flera år nu. fs_398935606_87477_1249753900[4] Passa er fågeljävlar, man ska inte mucka med Joanna;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *