Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Föreläsnings förebredelser och tumpaket – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Föreläsnings förebredelser och tumpaket

På tisdag ska jag förläsa och denna gång ska de bli en kortis version. Så min föreläsning måste alltså bantas ner från 90  till 20 min.

Vi får väll se hur de går i värsta fall får de väll dra mig av scenen för att få mig att sluta prata;)
 
Finns sämre sätt att  öva in en ny föreläsning på;)

Sen fick jag frågan om hur det är med min inflammerade fot och hand som fick kortison förra veckan, jo tack det är bra men nu är det dock tummens tur:P
Så har packat in tummen i ett fint paket.Eftersom jag är högerhänt och pluggar till journalist så skriver jag en del både med penna och på dator, så tummen får ju aldrig vila.
Så tejpa den så den är i rätt läge och får stöd och får vila ett tag, men den rosa tjepen var slut dåligt;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *