Aspiepower Media

Kom och lyssna på mig på tisdag!

Ni som tänkt komma och lyssna på mig och Petra på stadsbiblioteket i Karlstad på tisdag, KOM I GOD TID!

Föreläsningen börjar kl 18.00 men vet flera som ska komma redan vid 17 för de finns ca 190 platser och man räknar redan nu med att de kommer bli fullt och att man får skicka hem folk. Är gratis och ingen föranmälan men först till kvarn så vill ni inte riskera att inte bli insläppta så kom i god tid:) Har även hört vissa som tänkte tälta utanför bibblan för att få komma in haha:D
Så drastisk tror jag inte riktigt man behöver att vara men kom i god tid:)   PROGRAM Öppen föreläsning: Barn som blir vuxna och vuxna som varit barn- om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar ur ett livsperspektiv 15 oktober klockan 18.00–20.30
Sessionsalen Stadsbiblioteket i Karlstad

Moderator Anders Andrén, folkhälsostrateg vid Folkhälsa och samhällsmedicin, Landstinget i Värmland Inledningstalare Christina Wahrolin, oppositionsråd (s) och vice ordförande i primärvårds- och psykiatriutskottet, Landstinget i Värmland Målgrupp:
Alla som vill veta mer om NPF Arrangörer:
Division psykiatri
Sjukhusbiblioteket
Landstinget i Värmland   18.00 Inledning 18.15 Min upplevelse – Ur en mammas perspektiv Petra Jonsson, anhörig förälder till barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning delar med sig av sina erfarenheter och upplevelser. Jag är inte dum i huvudet – jag har Asperger Joanna Halvardsson, föreläser om den egna upplevelsen av Asperger 19.00 Paus Förfriskningar och möjlighet att träffa representanter för både brukare och personer som arbetar inom området psykiatri. 19.15 Första hjälpen till psykisk hälsa – kunskap till alla om att förebygga psykisk ohälsa och dess konsekvenser Maria Unenge Hallerbäck, överläkare på Barn- och ungdomspsykiatrin i Värmland och forskare på Psykiatrins FoU-enhet Tove Lugnegård, överläkare på Neuropsykiatriska mottagningen, Länsgemensam psykiatri och forskare på Psykiatrins FoU-enhet sedan januari 2013. 20.00 Avslutning

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *