Den bästa mannen

hhhhhhBlev en tur till Bergvik för att handlabandage och lite mat.
När vi kom hem kände jag mig febrig och skulle vila lite, somna i älsklingsfamn och vakna upp två timmar senare och hittar två stycken som myser i soffan:P Sen har min fina man dammsugit hela lägenheten och nu lagar man mat åt mig, är en riktigt bra man jag hittat;) Skönt att få lite hjälp när man är handikappad.
När vi åkte till Bergvik strunta jag i kryckorna för blir så trött i armarna men nu har jag ont i höfterna och knäna efter att jag haltar och går cp:(
Får önska mig en rullstol i julklapp:D Nu blir det snart mat och sen årets sista GP tävling på speedway och jag håller tummarna för att Tai ska klara det hela vägen trots skadan och bli världsmästare, Go Tai!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen