Aspiepower Media

Äntligen helg!

I dag blev en kortis dag i skolan.
Eftersom vi vart så himla flitiga denna vecka och gjort allt vi skulle så fick vi sluta redan vid 10.40. Så va hemma redan vid 12, och egentligen är det en halvtimma kvar nu tills vi slutar på riktigt:)
Skönt att få komma hem lite tidigare.
Har plockat lite i lägenheten men är fortfarande kaos men får ta lite i taget och fortsätta i helgen. Nu funderar jag på att bädda ner mig i sängen och sluta ögonen en stund i väntan på att mannen ska dyka upp om några timmar:)
fffsddfs
Fint höstväder i molkom när jag promenera… öhm hoppade ner till bussen i dag:)

dffsf Eftersom det är Kanelbullens dag i dag så blev ju bjudna på kanelbullar på förmiddags fikat:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *