Tidig väckning…

Blev väckt kl 05 av att Baby kom och höll på att gosa ihjäl mig:)
Har ont överallt och alla värktabletter gör mig så jävla trött så skulle bara vilja ligga kvar i sängen och sova nu.
Men de går ju inte. I kväll är det dags för föreläsningen som vart inplanerad i över 1 år.
Kommer bli en knas föreläsning:P
Jag kommer sitta ner och föreläsa och ha en mössa på mig haha, ja just nu bestämmer ju min kropp lite för mycket över mitt liv. Jag orkar inte stå på foten i 1½ timma så får sitta ner och sen är fingrarna så svullna så jag inte kan fixa håret och jag vill inte se ut som ett troll, så får föreläsa i mössa och se cool ut i stället;) Man får helt enkelt försöka göra det bästa av situationen och kämpa på.
Bara 1½ dag kvar sen är det helg och då ska kroppen äntligen få den vila den behöver.
tumblr_memc81rER71rl5nseo1_500_large

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen