Aspiepower Media

Skön sömn och smärta…

Gick och la mig vid 21 tiden i går och burra ner mig under värmefilten och såg på tv.
Tog en lugnande för att jag skulle få sova ordentligt trots smärtan och det blev 8½ timmas djup sömn. Vakna upp med smärta från hell, hade jag ont i går så är det inget mot i dag.
Fick krypa upp ur sängen och ta en låg, varm dusch. I morgon kväll ska jag föreläsa och hur det ska gå när man känner mig allmänt avtrubbad och trött av alla värktabletter vet jag inte.
Ska även i väg och ta stygnen i armen precis innan så kommer bli en stress dag i morgon. Men bara några dagars kämpande kvar sen är det helg och jag kan bädda ner mig i den finaste famnen jag vet och låta kroppen vila, som läkarna sagt åt mig men som jag inte har tid med:P Fast de positiva med det är hela är att tiden går så fort, det är redan Oktober. swisch så är det snart april och vårvärmen kommer tillbaka *försöker tänka positivt* tumblr_lsc8w2S9J31r2kdlao1_1280_large

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *