Okategoriserade

Att ha en verktygslåda hemma…

Jag är ju inte direkt personen som bygger saker och renoverar själv och så. Men sedan jag flyttade hemifrån så har jag insett att det är väldigt bra att ha en liten verktygslåda hemma för man vet aldrig när det dyker upp något man behöver fixa. Som tex förra veckan när jag kom upp på vinden och vaktmästarna hade vart inne i mitt förråd och lagat taket och spikat in spikar från utsidan av taket. Men de hade inte kollat hur det såg ut inne i föråret, så mitt förrådstak såg ut som en spikmatta och det stack ut livsfarliga spikar från taket: P
Då va det tur att jag hade en hammare och händig man hemma som kunde vika spikarna åt mig: P I min verktygslåda finns lite allt möjligt, allt från spikar till skruvdragare.
När jag tävla i skytte så var det ofta verktyg och liknande i priser så jag har vunnit både skruvmejslar och skruvdragare till min lilla verktygslåda:)
Det enda verktyg jag egentligen behövt men inte haft är en såg, men hittade Verkter som har alla verktyg för både hemmafixaren så kolla in den nästa gång ni ska köpa verktyg:)
Har ni en verktygslåda hemma?
Vilka verktyg har ni i den?
Anser du dig att vara händig person eller har du gjort som mig och skaffat dig en händig partner i stället?  haha;) 

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply