Baka fina Cupcakes

Som ni lär ha märkt vid den här laget så älskar ju jag att baka och då framförallt cupcakes. Det är så kul att göra cupcakes och piffa till dem och göra dem extra fina med frosting och fint strössel i roliga färger och använda fina former.
Finns ju hur mycket kul strössel och dekorationer som helst, snöflingor, julgranar, hjärtan, glitter osv… Jag gillar att baka cupcakes efter årets högtider som jul, påsk och midsommar osv.
Ni minns väll mina fina gula och röda kyckling cupcakes som jag gjorde i påskas? Med fjädrar, näbb och tuppkam och allt som en kyckling ska ha:)
Och snart är det ju dags för Halloween så surfade runt på nätet och samlade lite inspiration.
Kolla bara på bilderna nedan, hur kolla är dem inte?
Men kan inte bestämma mig för om jag ska göra pumpor eller spöken eller nått annat roligt:) Kanske får ställa mig och baka 100 st igen som i våras så man kan göra massa olika roliga och fylla hela lägenheten och ha värsta halloween cupcakes festen:)
De vore nått det:)
Får nog ta och göra en stor beställning å massa roligt cupcakes tillbehör för här ska de skapas cupcakes konst:) ff

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen