Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Utvilad – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Utvilad

Var segt att kunna somna i går men fast jag somnade vid midnatt så blev de 10 timmars sömn i natt, skönt:) Men såklart vakna jag upp med ont i halsen och rasslig röst, inge bra med tanke på att jag har två föreläsningar i dag.
Men man får försöka göra det bästa av situationen så får dricka varmt, stoppa i mig halstabletter och försöka prata så lite som möjligt mellan föreläsningarna. Så har ni inget att göra så kom till Gamla kraftstationen i Deje i dag kl 14 eller kl 18 och lyssna på mig, är gratis och alla är välkomma!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *