Okategoriserade

Seg…

Det går segare för varje dag nu, och samtidigt blir mitt schema mer och mer intensivt för varje dag som går, ingen bra kombo. Känns som någon täppt igen  min näsa och rösten är rasslig.
Blir att fortsätta pimla alvedon och halstabletter hela dagen. I dag ska min klass följa och rapportera från en kris övning på Norskagränsen och känner på mig att de kommer bli körigt och lite allmänt kaos i dag.
Ni kan följa dagens äventyr på bloggen vi startat just för denna övning, klicka här för att komma dit!
Har redan bestämt mig för att i kväll ska jag lägga mig senast 10, jag kanske inte klarar att somna då men ska börja varva ner tidigt.
Sen blir det lite sovmorgon och vid 11.30 blir jag upphämtad för att äta lunch med mina vänner innan vi drar mot Deje. Måste packa inför Göteborg i kväll med så allt är klart när jag kommer hem sent i morgon kväll.
Senast 6 på torsdag morgon ska bilen rulla mot Götet, och fördelen med att inte ha körkort är att jag kan sova ner, och då får ju de andra lugn och ro med;)

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply