Vill stanna i sängen…

I dag var de segt att ta sig ur sängen, den var så varm och skön….
Och min förkylning vill fortfarande inte släppa. Har ont i halsen och huvudet och har fått blåsor på tungan och i lördagsnatt blödde jag näsblod, vilket brukar va typiskt när jag ska bli sjuk.
Men vi får hoppas att de bara stannar så här.
Har antagligen feber med men vill inte de veta, de man inte ser finns inte;) Men får inte bli värre än så här för måste ju ha en fungerande röst på onsdag när jag ska föreläsa så de närmaste dagarna ska jag mata min kropp med alvedon, halstabletter och varma drycker. Så har Saga riktig tur så har jag tappat rösten helt tills på torsdag så hon får lugn och ro i bilen ner till Göteborg;) 8915_10151641734666998_676059127_n
Annars finns det ju silvertejp;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen