Dags att sätta på värmen…

Tror det är dags att sätta på värmen i lägenheten.
Höll på att frysa ihjäl när jag stoppa ut en fot utanför täcket och ville ju ligga kvar där under varma täcket. Så ringde pappa och sa att de bara va 3+ grader ute Brrrrrr….. Men fick palla mig upp och ta en varm dusch, men de va ju med så skönt så då höll jag på att fastna där i stället:P
Men känns jävligt konstigt att bara duscha högersida av kroppen för får ju inte tvätta vänsterarmen än, så ska bli skönt att få duscha på riktigt i helgen. Nu försöker jag få i mig lite frukost och om en stund är det dags att bege sig mot bussen för ännu en skoldag, och i dag är det ju fredag och betyder lite kortare dag så slutar vid 14.
Och då kommer min fina älskade man,längtar…   66092_306119642822977_556023165_n_large

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen