Operation…

Haha ja ni jag hade ju inte riktigt räknat med att va med om en operation i dag:P Dock borde jag ju va van vid det här laget att allting kan hände när man lever som Joanna Halvardsson:P
Reumatologen skicka iallafall vidare mig till hudkliniken akut.
Där de tyckte att mina utslag är väldigt underliga så de besluta sig för att skära ut en bit ur min hud och skicka på analys, så nu jag sytt 2 stygn med. Det komiska är att för bara nån vecka sedan fråga jag Henrik om han blivit sydd någon gång för jag undra hur det kändes så jag bara vart sövd när de gjort de och undra hur de kändes, jag skulle aldrig ha undrat:P Skulle få svar på provet om ca 8 veckor och nu ska jag snart till vårdcentralen och lämna massa andra konstiga prover, allt från avföringsprover till urinprover och halsprover, allt för att utesluta konstiga infektioner. Och om två veckor ska jag tillbaka till vårdcentralen och ta stygnen i armen.
Dock tyckte jag att plåstret jag fick var så himla fult, bara för att man är vuxen så vill man ju inte ha ett fult plåster. Så fick pimpa plåstret med en tröstis, så mycket bättre;)
Tröstar mig även med pannkakor med alldeles för mycket onyttigheter på för andra dagen i rad;)
PicMonkey Collage
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen