Aspiepower Media

Ingen bra natt…

Blev en sovmorgon men blev ändå bara 7 timmas sömn för somnade inte förens efter kl 3. Var i valet och kvalet att ringa sjukvårdsupplysningen och åka in till akuten men eftersom jag vet att de första de ger är Betapred så behandla jag mig själv hemma. Sen blir de ju att man jagar upp sig så de blir värre, de är ju läskigt när man känner att man sväljer i halsen och de gör ju inte saken bättre att man är helt själv och det är mitt i natten.
Men tog två lugnande och de lugnande ner sig i halsen men höll på att bli galen på klådan, men efter en iskall dusch så orkade jag tillslut att somna. Vi får se  hur de utvecklas under dagen eller om jag måste åka in sen.
Måste iallafall i väg på den där intervjun först kl 14.
Vad har ni för planer för dagen?
Ska ni låsa in er och gömma er för olycka i dag?;)
tumblr_m2f7vavoa01rt0kqwo1_500_large

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *