Okategoriserade

Alla höstens föreläsningar..

Han knappt publicera förra inlägget innan frågan kom om jag har fler föreläsningar i höst så här kommer ett inlägg med alla höstens föreläsningar som är inbokade i nuläget:

Höstens föreläsningar:
25/9 kl  14.00 och 18.00 Gamla kraftstaionen Deje, Gratis! Mer info här: http://www.domkallarmighannes.com/2013/09/skapande-kraft.html
 
4/10 kl 19.00 Medborgarskolan Karlstad  180 kr anmälan måste göras i förväg och görs här: http://www.medborgarskolan.se/arrangemang/?aid=677144&mid=1780&sgid= 15 Oktober kl 18.00 Karlstad Bibliotek OBS! bara en kort version av min föreläsning på 20 min kommer även vara andra föreläsare med bla min ambassadörs kollega Petra som föreläser om sina erfarenheter som förälder till ett barn med Asperger och Adhd
Annons kommer komma ut i tidningarna längre fram.
Gratis föreläsning! En föreläsning i Storfors datum ej klart både jag och Petra kommer föreläsa även här. Och på frågan om jag kan komma till andra städer….
Ja, jag kommer gärna till andra städer om någon bokar mig så tipsa gärna era lokala föreningar:)

Mer info om mina föreläsningar och hur man bokar mig finns här!
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply