Okategoriserade

Ge ett gosedjur till ett barn som nyss har fått cancer!

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ungefär 300 barn per får cancer. Nyfödda barn, barn  på dagis, barn i grundskolan och barn på gymnasiet. Dessa barn får hela sin tillvaro förändrad tillbringar under långa perioder hela sina dagar på sjukhuset. På barncanceravdelningen är det fantastiskt fint. Underbara läkare och sjuksköterskor och vårdpersonal, lekrum och skola, TV, dataspel och internet, det finns affär att leka i och en massa pyssel. Och det finns undersökningsrum, rullstolar, röntgenavdelningar, sprutor, cellgift och strålbehandling. Och speciella plattor man sätter på droppställningen för de barn som inte orkar gå. Tröstisar vill tillsammans med dig göra skillnad för dessa barn! Idag startar deras aktivitet där alla som köper ett gosedjur  i deras webshop samtidigt ger bort ett gosedjur till ett barn som behöver extra tröst! Du och vi tillsammans ger bort en Tröstis till någon som verkligen behöver det, ett barn som nyss fått cancer. Detta gosedjur följer med dem på sjukhuset och hemma och blir deras vän och stöd.
Man kan såklart även skicka i väg ett gosedjur till ett sjukt barn även om man inte vill ha ett eget, mer info om detta finns på webbshoppen. Aktiviteten fortsätter så länge Tröstisar finns och så länge barncancer finns och om vårt lager tar slut fyller vi på med nya gosedjur! Klicka här för att komma till deras webbshop, och snälla gilla Tröstisar på facebook och dela med dina vänner så att många gosedjur får åka till sjukhuset!  

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply