Aspiepower Media

Sjukanmäld

Har precis ringt och sjukanmält mig för i morgon får jag ringa vårdcentralen och be om att få komma dit. Mår kasst, har typiska influensa symtom och 38,5 i feber. Men har samtidigt ont över lungan på vänstersida och eftersom min reumatismmedicin kan göra så man kan få infektioner på luftrören som kan bli koniska om man inte får vård tidigt så har jag fått order om att söka vård så fort jag känner nått i luftrören/lungorna. Jag tänkte gå till skolan iallafall men mina anhöriga fick mig att inse att jag måste lyssna på min kropp. Det blir inte bättre av att jag går i väg när jag är sjuk och gör så jag får ännu värre infektioner och får borta ännu längre sen.
Det är bättre att ta nån dag och bli frisk på riktigt i stället, och egentligen hade jag ju feber både måndag och tisdag fast jag envisades med att inte va hemma. Får hoppas att jag får träffa en bra läkare i morgon och får hjälp att bli frisk först.
Antagligen har jag bara nått virus som alla andra (är ju någon skit som går nu) men vi måste va noga med att utesluta infektioner när jag har så dåligt immunförsvar så jag slipper få allvarliga infektioner och behöva bli inlagd,räcker med redan två inläggningar i år:P
Sen måste jag ändå ha hostmedicin för på nätterna hostar jag så jag låter som en skällande hund. Hade 3 flaskor hostmedicin i kylskåpet men en gick ut 2008, en 2010 och en för två månader sedan, varför jag sparat  5 år gammal hostmedicin vet jag inte men kan ju va bra att ha till något:P

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *