Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Bänkade framför tvn – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bänkade framför tvn

Vi är bänkade framför tvn och  kolla på SM-finalen i speedway.
Egentligen har jag ju inte c-more i karlstad och först va jag snål och tänkte bara följa resultatet men orkade inte hålla mig så köpta matchen för 159 kr så vi kan heja på Ludde på riktigt. Men man får unna sig sånt när man är sjuk;)
Fast kostar ju som jag skulle va där på riktigt, så jag får låssas att jag är där fast jag ligger i soffan;)
1185135_10151802266846998_2032456314_n Baby är med och hejjar på Ludde:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *