Okategoriserade

En mysig födelsedag

Efter skolan åkte jag till Hagfors där mitt lilla födelsedagsbarn väntade på mig:-) Väl framme fick hon pussar,godis, presenter, och tårta. I paketet fanns en ny laserpekare som vi lekt massa med, hon älskar att springa fram och tillbaka och jaga den röda pricken. Bra motion för henne med:-)
Resten av paketen får hon så fort de landar i brevlådan fick ett mail om att de ska vara skickade nu ialf:-) Medans födelsedagsbarnet låg på altanen och myste så bädda jag mer mig i soffan och såg speedway kvartsfinalerna på tv:-) I morgon har vi eget arbete i skolan så jag ska börja dagen med lite sovmorgon. Sen ska jag skriva lite notiser:-)
Sen vid 16.20 ska jag och fröken B ta bussen tillbaka till Karlstad igen.
I dag avslutar jag kvällen med att läsa godnatt säga- nyhetsjournalistik;-)

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply