Allergisk?

Eftersom allt ska hända mig så lyckades jag få en allergisk reaktion i går kväll den frågan är mot vad.
För 7år sedan var jag hyper allergisk mot massa mat och kryddor hade en hel A4 sida med saker jag inte fick få i mig och fick åka ambulans 2gånger.
Jag blev allergisk från ingenstans de satt i ett år sen försvann de lika snabbt igen, detta va under den perioden som jag mådde sämst och läkarna sa att om man mår psykisk dåligt så kan man bli mer känslig.
Men nu har jag kunnit ätit allt de där i 7år utan att reagerat.
Och har inte ätit nått konstigt nu. De enda jag vet att kli gjort är att jag har haft nya otvättade byxor och vet inte om de är färgen i dem jag reagerar på för de har jag med gjort förut. Gick ialf inte att sova i går kväll för jag höll på att klia ihjäl mig så fick ta en atarax, jag har de ju som lugnande men vet att man kan få de mot klåda med så efter ca en timma avtog de lite så jag kunde somna. Vi får se om jag reagerar nått mer för då får jag väll börja testa ta bort mat och se vad fan de är jag inte tål den här gången nu då. Nu äter jag kakor och jordgubbar till frukost och ska snart bege mig t skolan;-)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen