Glädjande besök hos reumatologen

Fick smita från skolan lite tidigare i dag för att hinna till mitt besök hos reumatologen, som blev ett glädjande besked.
Mina reumatismprover är mycket mycket bättre med den nya reumatism medicinen så bra så jag ska sluta äta min antiinflammatoriska medicin efter 4 år.
Vilket betyder att jag slipper alla blåmärken då det är den som är blodförtunnande. Dr Tommy vill att jag ska komma tillbaka en gång i veckan bara för att lätta upp hans tillvaro för varje gång han kolla på mina provsvar så blir han glad, de brukar inte va så när han får besök av sina patienter:) Men nu får han faktisk vänta 6 månader på nästa besök:)   Fick ett fint djurbandage till min hand med:D 1233455_10151794270131998_1440157104_n

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen