Aspiepower Media

Ikeatur och pyssel

014 Vi börja dagen med att komma upp ur sängen alldeles för sent:P
Men vid 12 blev de ialf frukost/lunch vid Burger king och sen drog vi till Ikea för jag skulle köpa en ram för att kunna sätt upp årets Dregens bilder på väggen:)
Om jag ska fortsätta på det här sättet så får jag nog bygga ut väggen snart;) Sen blev de en tur till Granngården för att kolla om de hade nått kul till fröken som fyller 4 år på tisdag men hon har ju alla kattsaker som finns typ så hon får bara en liten present på tisdag så ska jag beställa hem saker på nätet i stället så får hon få det så fort de kommer:)   Henrik åkte hemåt för ca 1 timma sedan och jag försöker göra klart armbandsbeställningar men en hand, går lite segt:P
Ja som ni sett så klippte jag ju mig själv i handen och jag äter ju blodförtunnande mediciner (reumatismmediciner) så är jätte lätt blödande så min hand vill inte sluta blöda nu har den blött till och från i tre dagar så har fått sätta på värsta bandaget för att slippa byta kompresser hela tiden.
Men ska till reumatologen i morgon så får se om du vill ta sig en titt på såret och se om de kan tejpa i hop de ordentligt. Känns as nördigt att ha värsta bandaget på ett litet sår men lika bra att ta det säkra före de osäkra när jag är så fruktansvärt infektionskänslig annars får jag väll nått skit i de med.
Så får pyssla armband så gått de går med en hand:P

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *