Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Kursledarutbildning på medborgarskola – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Kursledarutbildning på medborgarskola

Efterskolan han jag hemma och sätta mig ner i 1 timma innan jag skulle bege mig till Medborgarskolan på kursledarutbildning. De va tur att jag han med en tidigare buss hem från skolan för bussen fick ju köra värsta omvägen eftersom någon mindre smart människa tänkt spränga kungen 300m från mitt hem, nu sprängdes han aldrig men de stängde av överallt. 

Men han iallafall sitta ner en stund och det var skönt.
Sen vidare på kursen och lära sig lite mer om medborgarskolan och äta god sallad. Nu är jag hemma och är trött som en gnu har vart social sedan 8 i morse de vill säga 11timmar och det är slitsamt för en Aspie. I morgon får jag dock sovmorgon och kan sova hur längre jag vill för vi har eget arbete och får sitta och jobba vart vi vill så jag har valt att jobba hemifrån men det enda jag har kvar att göra är att läsa två sidor i en bok så blir en fylla på energin dag i morgon och sen kommer finaste i morgon eftermiddag med:)

Nu ska jag ta en dusch och sen bädda ner mig i sängen:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *