Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Har jag glömt hur man sover? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Har jag glömt hur man sover?

Jag vet inte vad som händer med mig men helt plötsligt räcker det tydligen med bara 4 timmars sömn per dygn. När klockan nämnande sig 2 och lugnande inte fick mig trott så gjorde jag om det jag gjorde kvällen innan och somnade på soffan. Och fast jag bara sovit 4 timmar så är jag inte ens trött.
Läste någonstans att man kunde få sömnlöshet och otröttlighetskänsla som utsättningssymtom av medicinen så vet inte om de är det som de beror på. Jag är ju tom van att sova en stund på dagen med och nu har jag kört non stop två dagar i rad och igår blev de 10 timmar innan jag kom hem.
Men är inte ett dugg trött.
Och jag brukar vakna upp som en zombie när jag tar lugnande, nu vaknar jag upp helt klarvaken och hoppar ur sängen:P Ne dags att försöka få i sig lite frukost och sen ta med all packning och dra till bussen:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *