Aspiepower Media

Lugn dag och skoltankar

Har vart en lugn dag mest legat i sängen för är fortfarande yr, mår illa och har ont i huvudet.
I morgon ska jag och B ta bussen hem till Karlstad  i några dagar för ska hämta ut medicin och försöka få några armbands beställningar gjorda. Sen åker vi tillbaka hit på fredag för baby ska va i Hagfors nästa vecka när jag börjar skolan för ons-torsdag ska min klass åka på en liten resa som även innebär övernattning för att lära känna varandra och Baby kan ju inte vara ensam hemma då:P

Prata med min blivande lärare i telefon förut för jag ringde och bad dem planera in så jag skulle få 10-15 minuter någon av de första dagarna då jag kan berätta för hela klassen att jag har Aspergers syndrom och vad det innebär för mig och vad de ev kan behöva tänka på.
Så de skulle de fixa.

Om en vecka vid den här tiden är jag på Molkom folkhögskola på upprop ska bli spännande att se vad det är för människor man ska umgås med i ett år, men jag tror det blir bra:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *