Okategoriserade

Hulliganunge

Baby lever ett typiskt kattliv. Hon sover hela dagarna och när jag väl går och lägger mig då ska det börjas busas. Så i går kväll försökte jag somna samtidigt som det pågick en brottningsmatch i min säng:P

Och när hon vunnit brottnings matchen plundra hon godis skåpet och gav sig själv en belöning.
Sen somna hon vid mina fötter, helt utmattad:P

Jag vakna upp och kände mig överkörd av en buss. Jag är ledsen att säga det men min SMHI reumatism kropp säger att att det blir väderförändringar nu, och det varma vädret försvinner. Har tagit en kokhet dusch och morgon gympat i gång min 90 åriga kropp för om 35 min ska jag vara på körskolan för körlektion nummer 4, tror jag? Börjar tappa räkningen nu:P]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: