Okategoriserade

Mot skolan

Sitter på en buss mot Molkom.
Vi har inte ens kommit halvvägs men redan fastnat i ett vägarbete. I dag ska vi fortsätta med redigeringen och att slita våra hår.
Blir ett långpass i dag till 19 har de sagt, jag gissar på att jag kommer få åka från Molkom tidigast kl 20. Men jag måste jobba dubbelt i kväll för kl 19börjar elitserien i speedway och jag ska uppdatera alla matcher själv på aktuellspeedway. Förra veckan fanns Jonas på andra sidan Facebook chatten som stöd eftersom de va min första gång och det tillslut blir lite rörigt att hålla koll på allt. Han räddade mig när jag lyckades radera en hel match haha. I dag finns ingen Jonas som räddare i nöden för han finns på plats i målila, så kraschar hela sidan så vet ni varför;-)

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: