Okategoriserade

Lugn dag i väntan på jobb

Har legat hela dagen. Palla mig bara ut på stan för att gå lite ärenden och få lite frisk luft i feber kroppen. När jag hållit på att svimma fem gånger, så tvinga Henrik hem mig. La mig och sov två timmar. Nu har febern sjunkit till 38,3 med Alvedon och jag håller på att fixa till mig. Ska jobba i kväll och klockan 19 ska jag på premiären av teatern kalkenderflickorna. Vi förenar nytta med nöje så Henrik får bli med. Och de kanske är tur så han kan fånga upp mig nästa gång jag blir yr. Magsmärtorna börjar bli bättre och rödveckan går mot sitt slut. Hoppas på minera smärta nästa månad. Måste stå ut i 4månader innan jag får börja gnälla säger dem.
Fast var inte så sugen på att dra på mig influensa nu med:-(

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: