Okategoriserade

Dags att anmäla sig till mina föreläsningar!


Vi pratar om det, vi läser om det men vet vi egentligen vad Aspergers syndrom faktiskt innebär för den som lever med det och även de som umgås i närhet med personen med asperger. Joanna driver sin blogg domkallarmighannes.com och har med den nått många följare som delar hennes liv och erfarenheter. Kom och lyssna till en gripande, rolig och informerande föreläsning av och med Joanna som själv lever med Aspergers syndrom. Hon berättar vad det innebär rent praktiskt i livet för henne och du som har asperger eller har närstående som lever med Asperger kommer känna igen dig men även få nya infallsvinklar till hur livet faktiskt fortsätter och går att leva gott och rikt även med Aspergers syndrom. Om föreläsaren
Joanna Halvardsson lever med Aspergers syndrom och vill med sin blogg öppna upp för omvärlden kring Asperger och nå ut med information och kunskap kring att leva med Asperger. Hon slår hål på myter och berättar öppenhjärtligt om sin uppväxt i lilla Hagfors och hur hennes syn på livet har förändrats genom Asperger. Joanna är även attitydambassadör för Hjärnkoll. Bra att veta
Vi fakturerar entrén till föreläsningen. Medtag kallelsen för uppvisande i entrén. Välkommen till en av Medborgarskolans alla föreläsningar!
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: