Okategoriserade

Ni har väl inte missat ORKA?

Ni har väl inte missat programserien ORKA som jag medverkade i?Vad innebär det att ha diagnoser som ADHD, autism och tvångssyndrom? 

I varje program bär en fiktiv karaktär på de olika problemen och programledarens uppdrag är att ta reda på hur barnet kan få hjälp genom att träffa specialpedagoger, psykologer och resurslärare som finns i samhället för att hjälpa barn med funktionsnedsättningar. Vi träffar också unga vuxna som växt upp med olika diagnoser som berättar hur det var för dem när de var i mellanstadieåldern, och hur de hittat strategier att leva med sina svårigheter.

Jag medverkade i avsnitt fyra som handlade om Aspergers syndrom, klicka här för att komma till programmet!]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: