Okategoriserade

Bloggutmaning365 – Dag 15


 Vecka 3 – Film
Vilken är din favoritskådespelare?

Hade jag fått frågan för några år sedan så hade jag nog inte haft något svar men efter att Bron har sänds i två sässongen så blir jag bara mer och mer kär i Sofia Helin och hennes karaktär Saga Norén. Saga har ingen diagnos i serien men det är väldigt tydligt att hon har Asperger syndrom och även om de ibland överdriver det så gillar jag att de visar att även om har en doldfunktionsnedsättning så kan man bli mycket framgångsrik, vem som helst kan inte bli kriminalinspektör.
Och Saga har ju verkligen användning av sitt detaljseende och sitt intensiva sätt att arbeta på även om det är så tydligt att hon ibland har socialasvårigheter. Jag tycker Sofia lyckas spela denna rollen väldigt bra och i bland glömmer jag bort att Saga inte finns och att Sofia inte alls har Asperger på riktigt. Har ni inte sett Bron så se till att gör de:)
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: