Okategoriserade

Bättre syn än någonsin

Vi kom till Karlstad, tog en romantisk middag på  Burger king och drog till optikern.
Att min kropp är knasig visste vi redan men nu har den nog slagit alla rekord.
Har haft glasögon i 15år  inte för att jag ser dåligt utan för att dra ihop mina ögon för jag är skelögd, men på senare år har jag även fått lite styrka i dem. Men helt plötsligt är jag inte Skelögd längre och får köra bil utan glasögon och ser bättre än jag någonsin gjort.
Haha va fan händer, jag trodde man fick sämre syn med åren:-P Det här är lite för bra för att vara sant då de informera mig redan som tio åring att jag ev skulle få operera ögonen (något de nu tagit tillbaka) men att jag skulle få ha glasögon i resten av mitt liv.
Och jag har därför svårt att tro att mina ögon helt plöstsligt blivit ”friska” på två år. Jag vet att mina antipsykos mediciner ställt om min ögon och att jag fått ändra strykan efter dem och nu är jag slutat med dem så kanske de kan ha blivit bättre men att skelning är helt borta tror jag inte på.
Därför bad jag om en remiss till specialisterna som följt mina ögon sedan 10 års ålder så får de göra beslutet om prismorna i galsen ska bort eller ej.
Men skärpan hade blivit bättre vilket beror på medicinerna, så behöver nästan ingen styrka alls längre. Men  får vänta några månader  på att köpa nya glasögon tills specialiserna  fått säga sitt men fick iallafall det jag ville ha i dag, intyg att jag får köra bil och hade inte räknat med att de  tom skulle stå utan glasögon på min intyg 🙂

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: