Okategoriserade

Jag + Värmeplåster = sant

Tack vare värktabletterna så har jag sovit som en stock i natt. Satte på ett värmeplåster som jag haft på hela natten och jag har fortfarande ont men inte alls på samma sätt som i går kväll då det kändes som hälsenan skulle gå av när som helst. Jag älskar värme plasterna.
De står att de är för nacke och rygg men jag har dem lite överallt.
De är skit bra för mensvärk, ni vet ju att jag har mensvärken från hell och då är värme de enda som egentligen hjälper. Och värmeplåstren har hjälpt mig stå ut flera gånger då jag är i situationer då jag inte kan ha en värmedyna. Som tex när vi skulle flyga till Vietnam då fick jag akut mensvärk precis innan vi skulle lyfta så fick springa in på apoteket och köpa ett paket och de håller värmer i minst 10 timmar så fick värme hela flygresan:) Nu blir de vila och slapp fram tills kl 15 då jag ska försöka hoppa upp till Tallhult för årets sista speedwaymatch, sorligt men sant:(

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: