Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Press och annonsering – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Press och annonsering

Press och annonsering:

För mig står min och min bloggs integritet och mina läsares förtroende högst.
Jag gör gärna samarbeten med företag, men jag väljer noga ut vilka. Jag skulle aldrig skriva om produkter/tjänster jag inte kan stå för, eller som jag inte tycker passar till mina läsare och denna sida. Med det sagt finns det möjlighet för rätt varumärke att synas på denna blogg.

Pressutskick:

Jag tar gärna emot produktprover från företag för att kunna testa och recensera. Jag garanterar aldrig exponering på domkallarmighannes.se när jag tar emot produktutskick. Jag skriver om de produkter jag gillar och som jag kan stå för. Självklart sker detta kostnadsfritt.För att få min adress kontakta mig på mailen, angiven nedan.

Reklamsamarbeten:

Mot betalning skriver jag exempelvis om en tjänst/vara, men min åsikter går inte att köpa. Jag tackar nej till samarbeten jag inte står för, jag är ärlig om min upplevelse samt kräver alltid att få skriva texten helt fritt. Jag följer svensk marknadsföringslag och märker därför alltid dessa inlägg med ”I reklamsamarbete med…”

Annonslänkar:

Annonslänkar (affiliatelänkar, adlinks) innebär att om du klickar på en annonslänk och köper något från webbshoppen, då får jag en procent av försäljningen.

Skräddarsydda samarbeten:

Jag jobbar gärna med längre samarbeten i form av ambassadörskap och tar även emot egna idéer från er.
Vill du annonsera på domkallarmighannes.se och få prisuppgifter eller bara komma i kontakt med mig?
Maila mig på: info@joannahalvardsson.se

Mina priser baseras på Influencers of Sweden´s rekommendationer för sponsrade inlägg. Och på marknadsmässigt jämförbara priser baserat på mitt läsarantal. Läs mer här!