Att fria sig själv på Alla ❤-dag

Att fria sig själv på Alla ❤-dag

I går var det dags för den där dagen jag tycker är sjukt jävla överdriven – Alla hjärtans dag. Sociala medier översvämmas av kärlek, gullegull och svindyra presenter och överraskningar. Varför har vi ens en sådan här dag? Borde vi inte visa våra nära och kära kärlek och uppskattning varje dag?

Blombud från Baby

Jag hade ingen att fira Alla hjärtans dag med. Förutom Bebbsan då och det räcker gott och väl. I stället för att vara bitter så bestämde jag mig för att fira mig själv. Jag tycker att fler borde ge kärlek till sig själva. Vid 19-tiden ringde det på dörren och där fanns ett blombud från Baby. Passande nog hade jag ett presentkort på blommor som jag fick av Autism- och Asperger föreningen i Skåne när jag föreläste där. Det blev en bra hjärtedag som avslutas med gos med Bebbsan. Hoppas att ni också hade en bra dag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen