1½ dag kvar…

På måndag är det dags för dagen jag längtat efter i över en månad nu, jag ska börja skolan och komma ett steg närmare drömmen att jobba som journalist på riktigt. Och det är nästan exakt 6 månader som jag gått hemma och vart arbetslös nu, är helt galet för känns inte som ½ år. Men nu är de över from måndag är jag inte arbetssökande längre.
Men vi har bestämt att jag kommer fortsätta va inskriven på arbetsförmedlingen för att min handläggare är så himla bra och vet mina behov så hon kan va med och stötta mig även när jag studerar  och så kommer jag ju ha 5 veckor praktik i vår och då kan hon även va med och stötta på arbetsplatsen om de skulle behövas.
Så kommer va fortsatt inskriven men i en aktivitet och inte arbetssökande, skönt att de kunde lösas på det sättet.
Det är första gången på 6 år som jag ska göra nått på heltid, eller ja egentligen nästan 8 år då jag studera 100%  gymnasiet men var inlagd på psyk X antal gånger så var inte där 100%.
Det här kommer bli en utmaning, de kommer bli tufft.
Men som min klocka vän (och föredetta lärare) Rebecka skulle ha sagt:
”Vad är det värsta som kan hända?” Jo det värsta som kan hände är att jag misslyckas, men då har jag ju i iallafall försökt.
Men nu är jag ju som jag är och om jag bestämt mig för nått så lägger jag ner 120 % på det och ger mig inte förens jag lyckats och så är det även nu dock finns risken för att allt brakar i hop efteråt för att slitit slut på mig själv, men då har jag ju ialf en utbildning haha;) Men de ska nog bli bra.
Längtar tills måndag eftermiddag då jag äntligen får bege mig till Molkom igen.
Och jag är väldigt nyfiken på vilka som kommer bli mina nya klasskompisar:) Skärmklipp

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen