Star är lite orolig…

Orimligt

I dag började jag dagen med att gå upp 07 för att lämna bilen på verkstad. Det känns orimligt att få upp så tidigt men det känns ännu orimligare att betala 3500 kronor i självrisk för att någon backat på ens bil och smitit. Fick en snygg hyrbil och åkte mot gymmet för att cykla en kvart innan det var dags att besöka frisören.

Star är lite orolig

Vi gick lite crazy hos frisören i dag, kan man väl säga haha. 🤣😆 Eftersom jag ser ut som Cruella de Vil så är Star lite orolig nu och rädd för att jag ska göra päls av honom nu. Men jag har lovat honom att jag bara kör fuskpäls. 🐱🐆😆

Inte min grej

Att vara som alla andra har ju aldrig riktigt varit min grej. Framförallt inte när det kommer till frisyrer. Om jag ändå inte blev ”som jag skulle” så kan man ju sticka ut ordentligt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen