Min vecka i bilder

Min vecka i bilder

Tänkte bjuda på min vecka i bilder. Jag började veckan med att åka till Åsa och väga mig. Jag står still i vikt men har ökat 0,6 kg i muskelmassa. Det är jag mer än nöjd med efter några veckors fusk.

Besök hos frissan

Efter besöket hos Åsa blev det en tur till frisören. Jag börjar se ljuset i mörkret på det här spara ut kaoset. Det börjar likna en frisyr nu och det är inte långt kvar till en page nu.

Födelsedag

På tisdag var det en stor dag för någon fyllde 33 år haha. När man fyller år så får man äta tårta. De blev en lugn födelsedag med Bebbsan, kan inte bli bättre.

Besök hos reumatulogen

På onsdag blev det ett besök hos reumatulogen för att kortison. Det äventyret kan man skriva en bok om så det har fått ett eget inlägg här.

Mys i soffan

Efter att jag fått sprutan så begav jag mig hem till Bebbsan. Jag hade väldigt ont så det blev mys hela kvällen.

Nya naglar

På torsdag var det dags att skaffa nya naglar. Det fick bli lite färg den här gången. Livet blir lite roligare med färg tycker jag.

Börjar känna igen henne

I fredagsmorse mötte jag den här filuren i hallen. Hon var med mig in i köket och påpekade att jag serverade frukosten alldeles för långsamt. Jag börjar känna igen den riktiga Bebbsan mer och mer. ❤

Jag har skaffat pojkvän

Helgen spenderades med de bästa. Jag tror inte att jag har berättat det här för er men det är faktiskt så att jag gått och skaffat pojkvän. ❤

2 svar på ”Min vecka i bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen