Min viktresa vecka 27 och 28

Min viktresa vecka 27 och 28

Jag insåg precis att jag glömde dela med mig av förra veckans resultat. Så i det här inlägget blir det en dubbeluppdatering för min viktresa vecka 27 och 28. Vi börjar med förra veckans resultat som blev -0,9 och jag var mer än nöjd. Men sen åkte jag till Kumla förra helgen och tappade allt. Jag blev så jävla sugen på chips så jag åt det, sen drack jag vin, åt godis, åt ett paket kakor. I går blev det pizza och godis. Ja de löpte på hela jävla veckan. Det är den där tiden i månaden när jag sugen på precis allt hela tiden. Ni män ni har det allt bra ni som slipper de;)

Okej trots fusk

Resultatet för vecka 28 blev + 0,4 kg. Vilket ändå är ganska okej med tanke på allt jag tryckt i mig denna vecka. Jag vet inte varför men jag har så jävla svårt att sluta när jag väl börjat fuska. De som att står de onsdag i appen så är de onsdag ska börja på. Askorkat för då slarvar jag ju bort massa dagar i onödan. Men i dag är det en ny vecka börja den med att ta en promenad i regent på 5km och sen cykla jag 5 km på motionscykeln. Nu ska vi bara få maten att håller mer än halva veckan. Önska mig lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen