Tidig julklapp, luciatåg och ringorm

Tidig julklapp

De är nästan en vecka sedan jag skrev här sist. Har verkligen ingen inspiration för tillfället. Det känns som jag mest kört bil senaste tiden. I torsdags körde jag Karlstad-Hagfors. På fredag åkte jag, mamma och Baby Hagfors-Karlstad med deras bil för att den ska på service. Mamma kunde ju inte köra med sin brutna arm så jag är privatchaufför.  Det blev också en hel dag på stan. Hämtade också ut ett paket som innehöll kaffemaskinen ovan som jag fått av mormor och morfar i julklapp. Jag har blivit så gammal så jag får köpa julklappar själv. Då får jag de jag vill ha och ”gamlingarna” slipper springa på stan, bra deal.

Babys luciatåg

Det var också lucia i fredags. Baby tyckte att det var ett konstigt påhitt att man ska ha ljus på huvudet haha. Jag har verkligen julkänsla och jag såg inget luciatåg, ja förutom Babys då haha.  I lördags åkte vi tillbaka till Hagfors och i går åkte jag sista vändan för den här gången när jag åkte hem till Karlstad igen. Kan ha slagit rekord i att åka mellan Hagfors och Karlstad på en vecka.

Julbak

Jag har verkligen inte julkänsla. Det ösregnar ute och det känns inte alls som att det är julafton nästa vecka. Har köpt en julklapp och bakat lite julgodis och har inte alls fått någon feeling. I år är jag inte manisk så blev bara fem sorter på en dag haha. Baby ”Herr Nilsson” Halvardsson tyckte att det var bra ide´ att kliva i degen så får sätta på en lapp där det står ”Kan innehålla spår av katt”. Haha.

ringorm

Ringorm

Man skulle ju tycka att det vore skönt med lugn och frid i juletid. Men de tycker inte min kropp för det dök upp några konstiga utslag under förra veckan. Ringde kry.se och läkaren sa att han var 98% säker på att det är ringorm. Så nu blir de svampmedel och fick bädda rent sängen och allt i går. Troligen har jag blivit smittad när jag solat solarium eller i bassängen på sjukhuset. Alltid ska det vara något men de blir nog bra jul ändå.
Har du fått någon julkänsla?

ringorm

2 svar på ”Tidig julklapp, luciatåg och ringorm

  1. Jag har haft julkänsla hela veckan. Fast lite mindre idag eftersom det ösregnade. I fredags såg jag lucia-tåget på tv på morgonen. Oj, oj, oj vad tidigt! Tur att jag hade té och pepparkakor så att jag höll mig vaken. (Jag somnade om direkt efter.) Sen dess har jag skrivit julkort och köpt klenäter och glögg. Årets julfrimärken är jättesöta, synd bara att de är så dyra. Julkalendern på tv ger ju också julkänsla, även fast jag tycker att den är bra konstig i år…

    Gräddkannan (eller vad är) med öron är jättesöt! Var kommer den ifrån? Och baby är ju sötaste lucian… Fast tur att hon slapp ett brinnande ljus på huvudet, det ser alltid så farligt ut tycker jag.

    Krya på dig! Himla otur att få ringorm mitt i vintern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen