Besökte min gamla gymnasieskola

besöker min gamla gymnasieskola

Besökte min gamla gymnasieskola

I går jobbade jag två timmar på Elitled sen åkte jag hem och hämta upp Baby och åkte mot Hagfors. Förra veckan blev jag kontaktad av en bekant som undrade om jag kunde träffa en tjej som vill starta ett UF företag och börja föreläsa. Så när jag kom till Hagfors så åkte jag direkt till min gamla gymnasieskola för att träffa Jennifer. Jag fick frågan om jag ville vara hennes rådgivare och självklart vill jag det.

Många förfrågningar

Jag får ganska många frågor om jag vill vara med i diverse projekt eller svara på frågor. Oftast är det universitetsstudenter som vill ha mina erfarenheter. Sånt är kul men tar tid och oftast vill dom inte betala för att få min hjälp.

Kan inte tacka ja till allt

Hur mycket jag än vill ställa upp på sånt här så går det inte att göra det hur mycket som helst eftersom jag bara jobba 50%. Men när det gäller ungdomar så försöker jag ställa upp för jag hade önskat att någon hade ställt upp på mig när jag var yngre. Så jag brinner lite extra för unga med psykisk ohälsa/diagnoser.

Morfin är inte härligt

När jag hade träffat Jennifer åkte jag hem och gav mig ut på en promenad. Lagom till att jag kom innanför dörren igen så får jag ett njurstensanfall och får ta Spasmofen för smärtan. Jag får ofta höra att det är härligt att ta morfin. Det är inte ett dugg härligt. Jag spenderade kvällen i soffan med fruktansvärt illamående och yrsel. Somnade vid 21.30 och sov i 12 timmar. I dag blir det en lugn dag i sängen.

2 svar på ”Besökte min gamla gymnasieskola

  1. Hej! Jag har nyligen opererats och mår också illa av morfintabletter. Jag beklagade mig över det och fick tips av personalen att ta åksjuketabletter. 1 tablett morgon och 1kväll/em.
    Det kanske är värt att pröva för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen