Psykisk ohälsa Vardag

Ljusmanifestation för att uppmärksamma självmord

Ljusmanifestation för att uppmärksamma självmord

I måndags var det som sagt suicidepreventiva dagen. Jag, Carolina och grannen var med på ljusmanifestation med Suicide Zero och Spes och Sucidprevention i Värmland. Det blev en fin stund med körsång, tal och fackeltåg. Jag tycker det var fint att brandmännen var på plats, inte för att släcka ljusen utan för att delta. I Sverige är det 30 personer i veckan som väljer att avsluta sina liv. Det är på riktigt helt sjukt! Vi måste våga prata om det som är svårt. På så sätt kan vi rädda liv!

Ljusmanifestation för att uppmärksamma självmord

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Dixi Wonderland
    12 september, 2018 at 11:36

    Jag har förlorat en anhörig i självmord så jag vet hur ont det gör. Fint att det finns organisationer som försöker hjälpa personer som mår så pass dåligt.

Leave a Reply